Splošni pogoji

Pojasnila

Iskalec zaposlitve je lahko kdorkoli, ki le želi najti novo zaposlitev.
Poslovni subjekt se nanaša na Graziano Sluga s.p.

Poslovni partner- stranka se nanaša na pravno ali fizično osebo, ki je uporabnik, naročnik storitev Graziano Sluga s.p.

Storitve se izvajajo na vsa področja, ki jih ponuja portal www.nova-zaposlitev.si in sicer:

 • objavo zaposlitvenih oglasov na portalu
 • oglaševanje na spletnem portalu
 • shranjevanje in arhiviranje vnesenih prijav
 • iskanje po bazi iskalcev zaposlitev

Določajo se pogoji poslovanja, uporabe portala nova-zaposlitev.si med iskalci zaposlitve vnesenih prijav in delodajalci zaposlitve, ki se razumejo, kot pogodbena razmerja med naročnikom in izvajalcem.

Prav tako, se pogoji poslovanja urejajo do preklica, oziroma do postavitve novih. Novi pogoji pa veljajo izključno in takoj, ko zamenjajo stare in so objavljeni na portalu.

 

Vsebine

Vsa vsebina portala nova-zaposlitev.si grafike, teksti, slike, logotipi, programska oprema, gumbi, so last Graziano Sluga s.p. oziroma naročnika. Vsekakor so prepovedani: prodaja ali nadgradnja portala nova-zaposlitev.si, posnemanje, presnemavanje ali kakršnokoli izvajanje dejavnosti, ki škoduje delovanju, ugledu portala www.nova-zaposlitev.si ali lastniku Graziano Sluga s.p.

 

Pristop:

Ponudnik lastnik portala nova-zaposlitev.si v nadaljevanju Graziano Sluga s.p., kot izvajalec omogoča pristop-dostop, če je le mogoče vse dni v letu, 24 ur na dan, razen če gre za tehnične napake. Oziroma v kolikor gre za večje tehnične težave.

 

Vsebine portala www.nova-zaposlitev.si

Lastnik izvajalec Graziano Sluga s.p. dovoljuje uporabo in ogledovanje vsebin  na portalu www.nova-zaposlitev.si poslovnim partnerjem- strankam in iskalcem zaposlitve. Uporabniki ne smejo kršiti avtorske pravice. Kar pomeni, da brez pisnega dovoljenja lastnika portala nova-zaposlitev.si avtorja, pooblaščene osebe ni dovoljeno vsebin na portalu nova-zaposlitev.si v celoti ali samo delno kopirati, ponovno objavljati, razširjati, tiskati, spreminjati itd.

Avtorji in lastnik portala niso odgovorni za škodljive posledice uporabe vsebin portala nova-zaposlitev.si . Vsekakor se bodo avtorji in lastnik portala trudili za koristnost, točnost in ažurnost vseh vsebin portala www.nova-zaposlitev.si, toda niso odgovorni za njihovo pravilnost, popolnost, točnost, ažurnost itd

 

Varstvo osebnih podatkov

Osebne podatke po slovenski zakonodaji, ščiti zakon o varstvu osebnih podatkov.
Prav tako osebne podatke vnesene na portal, lahko uporabljajo samo pooblaščene osebe podjetja Graziano Sluga s.p. in registrirani uporabniki. Tako so uporabniška gesla namenjena v uporabo osebam, ki so jim bila ta gesla izdana. Vsekakor je uporabnik portala www.nova-zaposlitev.si dolžan skrbeti za geslo, kot dober uporabnik-gospodar. Gesla ne sme deliti z drugo osebo. Pravica lastnika portala nova-zaposlitev.si je, da lahko blokira gesla v primeru suma zlorabe ali kakršnega koli kršenja splošnih pogojev, s strani uporabnika gesla ali lastnika gesla.

Zakonodaja obvezuje lastnika portala nova-zaposlitev.si, da kot poslovno skrivnost hrani vsa uporabniška imena in gesla. Tako je naloženo, da z njimi razpolagajo samo pooblaščene osebe. Prav tako se naročnik gesla obveže, da bo skladno z zakonodajo, ki jo predpisuje slovenska zakonodaja varoval gesla po zakonu o varstvu osebnih podatkov in ne bo opravljal kakršnihkoli neupravičenih ali nezakonitih posegov v zasebnost uporabnikov portala.

 

Obveznosti poslovnih partnerjev-strank

Stranke se obvezujejo, da ne bodo objavljale oglasov, ki…

 • prizadevajo človekovo dostojanstvo, nestrpnost-versko, politično, vzpodbujali spolno, rasno, narodnostno diskriminacijo, ali pa da bi bila s tem izvajana dejanja, ki škodujejo zdravju, varnosti ljudi, okolja, žalili verska, kulturna, politična prepričanja ali kakorkoli škodili interesom uporabnikom portala
 • vsekakor se obveznost strank poslovnih partnerjev šteje, da delujejo v duhu dobrega gospodarja, kot naročnik, plačnik itd… Stranke so dolžne hraniti vsa gesla, ki so jih prejele za uporabo portala www.nova-zaposlitev.si . Gesla ne sme posredovati nepooblaščenim osebam ali jih na kakršenkoli način zlorabiti.

Poslovni partnerji-stranke se zavezujejo, da ne bodo posredovale nepooblaščenim osebam s strani podjetja Graziano Sluga s.p., kakršnihkoli vsebin portala www.nova-zaposlitev.si.

 

Iskalci zaposlitve, obveznosti

Glede na odgovornost; se iskalci zaposlitve zavezujejo, da so vsi podatki, ki so jih vnesli na portalu nova-zaposlitev.si, točni in odgovarjajo za njihovo verodostojnost. Vsekakor Graziano Sluga s.p., kot lastnik portala www.nova-zaposlitev.si ne dogovarja za netočne podatke iskalcev.

Lastnik portala www.nova-zaposlitev.si , ima pravico blokirati dostop iskalcu ali ga izbriše iz portala, v kolikor se ugotovi ali sumi, da je iskalec vpisal netočne podatke.

 

Pravica zavrnitve zaposlitvenega oglasa

Lastnik portala www.nova-zaposlitev.si, ima pravico zavrniti, umakniti oglas-vsebino, glede izvora ali tehnične napake-oblike. Predvsem pa, ko gre za kršenje veljavne slovenske zakonodaje v tem primeru zakona o oglaševanju. Vsekakor ima izvajalec, lastnik pravico zavrniti, umakniti oglas naročnika in sicer:
če oglas prizadeva človekovo dostojanstvo, vzpodbuja rasne, spolne ali narodnostne diskriminacije ali pa verske in politične nestrpnosti oz. dejanja, ki škodujejo zdravju in varnosti ljudi, okolja, žali verska in politična prepričanja, kulturno dediščino, in če škodi interesom uporabnikov.
Tako se pod tem razume, da v navedenem lastnik ni dolžan povrniti morebitne cene objave oglasa ali o tem obvestiti in zaprositi za dovoljenje naročnika.

 

Odgovornost lastnika portala www.nova-zaposlitev.si:

Graziano Sluga s.p. kot lastnik portala ne odgovarja za:

 • kakršne koli škodljive posledice uporabe vsebin portala nova-zaposlitev.si, za njihovo pravilnost, točnost, ažurnost, popolnost…
 • zagotovitev odzivnosti iskalcev, uporabnikov, naročnikov…
 • netočne podatke, ki jih stranke, poslovni partnerji objavljajo na portalu www.nova-zaposlitev.si
 • netočne podatke iskalcev zaposlitev, ki jih vnašajo na portalu www.nova-zaposlitev.si
 • katerokoli okvaro ali morebitno izgubo podatkov, ki so posledica programske opreme ali strojne opreme lastnika portala, stranke-poslovnega partnerja ali iskalca zaposlitve
 • motnje delovanja portala www.nova-zaposlitev.si, zaradi višje sile
 • izgubo dobička ali poslovno škodo, ki bi lahko ali je nastala, kot posledica napačnega delovanja ali nedelovanja portala
 • pomanjkljivo ali časovno neustrezno prijavo sms/e sporočil, pošte itd…
 • možne poškodbe programske opreme ali računalniške opreme, s katero iskalci, poslovni partnerji-stranke uporabljajo portal

 

Spori

Za reševanje morebitnih sporov je pristojno sodišče v Ljubljani.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.