B. T.

Stopnja izobrazbe: Visoka šola (VIb)
Naziv izobrazbe: DIPL. EKONOMIST
Lokacija dela: Domžale-Kamnik, Grosuplje in okolica, Ljubljana-območje LPP, Notranjska, Obala, Po Sloveniji, Primorsko-Kraška, Ribnica in okolica, Severna Primorska, Vrhnika in okolica
Spol: ženski
Izkušnje: 7 let dela v zavarovalništvu na področju trženja. Poznavanje trženja, tržnega komuniciranja, psihologije prodaje, poznavanje kapitalskih trgov in področje vzajemnih skladov. Leta 2005 sem bila nagrajena za 1.mesto na področju trženja. 1 leto dela v bančništvu-višjia svetovalka za hipotekarne kredite. Izkušnje v vodenju in organizaciji dela in z vodenjem ljudi.
Dodatna znanja: V letu 2003 sem opravila izpit in pridobila licenco za opravljanje zavarovalniških poslov. V letu 2009 sem pridobila od ATVP dovoljenje za trženje vrednostnih papirjev. Internet, outlook, word excell, power point uporabljam dnevno in moje vračunalniško znanje je visoko kakovostno. Angleščina in nemščina - osnovno znanje.
Področja dela: Ban. rač. finance, Komerciala marketing, Trženje produktov

Želim več informacij o kandidatu

  • obvestila za podjetja o novih kadrih
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.