M. P.

Stopnja izobrazbe: Univerzitetni (VII)
Naziv izobrazbe: univ. dipl. pravnik
Lokacija dela: Domžale-Kamnik, Gorenjska, Litija z okolico, Ljubljana-območje LPP, Maribor z okolico, Notranjska, Obala, Primorsko-Kraška, Tujina, Vrhnika in okolica
Spol: moški
Izkušnje: 1 leto in pol pravni svetovalec v eni največjih slovenskih bank: pravno svetovanje s področja bančnega in finančnega prava, osnovne dejavnosti banke (kot je priprava pogodb s področja kreditov domačim in tujim strankam, sindiciranih kreditov, hipotekarnega bančništva ter sodelovanje pri različnih projektih in delovnih skupinah banke) in pravno svetovanje na področjih, ki so za banko pomožne dejavnosti. Sodeloval kot glavni tajnik skupine za pravno svetovanje in bil zadolžen za pripravo poročil, posredovanje poročil; prav tako priprava povzetkov o objavah iz uradnih listov (RS in EU), pravna pomoč pri različnih vprašanjih s področja obligacijskega prava, sodelovanje pri komunikaciji z nadzorniki in podobno. 1 leto vodja pravne pisarne v IT družbi: vodenje postopkov v zvezi s pripravo (vsebinsko in formalno) vseh vrst pogodb, sklepanjem teh pogodb in sodelovanje pri pogajanjih; reševanje statusno-pravnih vprašanj; reševanje delovnopravnih vprašanj in priprava pravnih osnov ter potrebne dokumentacije s tega področja ? pravna pomoč kadrovski službi; vodenje komunikacijskih postopkov z oblastvenimi organi RS in kazenskopravnih vprašanj; svetovanje vodstvu družbe glede pravnih vprašanj in problemov, ki se tičejo razvoja dejavnosti družbe; skrb za zakonitost delovanja družbe in priprava poročil o objavah v uradnem listu RS in EU. Banka Slovenije, Nadzor bančnega poslovanja. Ostalo: sodelovanje na mednarodnih forumih, simpozijih; pisanje strokovnih člankov za različne revije (Bančni vestnik, Ampak).
Dodatna znanja: Tuji jeziki: aktivno znanje angleščine (višja raven), aktivno znanje francoščine (povprečno znanje), aktivno znanje hrvaškega/srbskega jezika (povprečno znanje). MS Office: (Word, Excel, Powerpoint, Outlook). Internet orodja. Osebnostne lastnosti: samoiniciativen; natančen; rad sodelujem v skupinskem delu; dosleden; prenašam svoje znanje in izkušnje na druge; odprto in konstruktivno sprejemam znanje od drugih; kritičen do svojega in dela drugih; hitro prilagodljiv na spremembe; odprt za nova znanja; ambiciozen; sposobnost logičnega razmišljanja in sklepanja; sposobnost analitičnega mišljenja; sposobnost samo-učenja in raziskovanja; zanimanje za različna področja (psihologija, ekonomija). Hobi: šport: kolesarjenje, rolanje, odbojka, joga; branje literature, pisanje kratkih zgodb in romanov, potovanja (Azija, Evropa), učenje tujih jezikov (francoski in japonski jezik).
Področja dela: Delo doma-lasten posel, IT, Ban. rač. finance, Komerciala marketing, Trženje produktov

Želim več informacij o kandidatu

  • obvestila za podjetja o novih kadrih
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.