R. K.

Stopnja izobrazbe: Visoka šola (VIb)
Naziv izobrazbe: Dipl. organizator manager
Lokacija dela: Celje z okolico, Koroška, Maribor z okolico
Spol: moški
Izkušnje: Deset let izkušenj v proizvodnji. Nato šest let in pol delal kot Tehnični vodja v proizvodnji papirja (priprava, org.in vodenje proizvodnje, vzdrževanja in energetike, razvoja, sistema ISO, ...), nato štiri leta na komercialnem področju v istem podjetju (vse prodajne aktivnosti od iskanja novih kupcev, prezentacije, pridobivanja ponudb, prodaje, org. transporta in druge logistike, poprodajne aktivnosti ter izterjave), na domačem in tujem trgu. Aktivno uporabljam angleški, srbski in hrvaški jezik, računalnik
Dodatna znanja: Aktivno uporabljam angleški, srbski in hrvaški jezik, računalnik (Windows, Office, ...). Izpit za voznika viličarja ter voznika A in B kategorije, razna dodatna izobraževanja na področju priprave, organiziranja in vodenja proizvodnje.
Področja dela: Strojništvo, Komerciala marketing

Želim več informacij o kandidatu

  • obvestila za podjetja o novih kadrih
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.