S. R.

Stopnja izobrazbe: Univerzitetni (VII)
Naziv izobrazbe: magistrica pravnih znanosti
Lokacija dela: Celje z okolico
Spol: ženski
Izkušnje: Pripravništvo sem opravila v pravni službi, sedaj 19. leto kot vodja oddelka delam na področju zdravstvenega zavarovanja. Sklepam pogodbe in anekse z dobavitelji med. tehničnih pripomočkov, vodim najzahtevnejše postopke uveljavljanja pravic zavarovanih oseb, opravljam nadzor nad podrejenimi, izvajalci, sodelujem z delodajalci in drugimi zavezanci za prispevek, zavarovanimi osebami, izvajalci zdravstvenih storitev, dobavitelji med. teh, pripomočkov z nasveti, predstavitvami novosti, članki. Sem vsebinski vodja aplikacije, ki vsebuje evidenco vseh dokumentov, obračun, popravke, nadzor, statistike, pripenjanje in skeniranje dokumentov, ki jo uporablja vsaj 230 zaposlenih. Področje mojega dela pokriva prijavljanje zavarovanih oseb v zdrav. in piz zavarovanje, prijavljanje zavezancev, ugotavljanje pravic do nadomestila v času bolniške in obračun, pogrebnine in posmrtnine, mednarodno zdravstveno zavarovanje, zdravljenje v tujini, posredovanje podatkov, vsa povračila zavarovanim osebam iz zdravstvenga zavarovanja.
Dodatna znanja: Zaključila sem pravno fakulteto v Ljubljani, magisterij sem opravila s področja delovnega prava in prava socialne varnosti. Obvladam word in excell in več internih aplikacij, ki jih uporabljam pri delu, poleg srb.-hrvaščine pasivno obvladam angleški in nemški jezik. Udeležila sem se večih tečajev s področja vodenja, teamskega dela, komunikacije.
Področja dela: Farmacija, IT, Strojništvo, Ban. rač. finance, Komerciala marketing, Gostinstvo in turizem, Trženje produktov, Gradbeništvo

Želim več informacij o kandidatu

  • obvestila za podjetja o novih kadrih
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.