A. O.

Stopnja izobrazbe: Srednja šola (V)
Naziv izobrazbe: Strojni tehnik,absolvent strojništva(VI.st)-inžiner orodjarstva
Lokacija dela: Celje z okolico, Koroška, Maribor z okolico, Po Sloveniji, Velenje z okolico
Spol: moški
Izkušnje: Imam 10 let delovne dobe.Prvo sem opravljal pripravništvo za poklic Strojni tehnik v Tovarni pohištva Prevalje,kjer sem delal kot vzdrževalec.Po opravljenem pripravniškem izpitu sem tam delal še 3 mesece.Potem sem se vpisal na redni študij Strojništva v Celju,kjer sem zaradi finančnih razlogom moral opustiti študij.Leta 2003 sem se vpisal v izredni študij na Ravnah na Koroškem in tako nadaljeval študij.Opravljene imam vse izpite,vendar mi manjka diplomski izpit,ki ga zaradi¸zdravstvenih težav v preteklosti še nisem opravil.Poleg tega me pri diplomi ovira še nezaposlenost,ker moram za diplomiranje rešiti,oz. izboljšati proces,... in mora vse to temeljiti na praktičnem primeru. Nasljednja zaposlitev je bila v Styria vzmeti Ravne d.o.o.,kjer sem bil zaposlen 9 let,do nastopa recesije in posledično je sledilo zaprtje obrata. Tukaj sem opravljal sprva vsa proizvodnja dela in ker se hitro učim je delodajalec hitro opazil moje znanje in strokovnost in sem hitro napredoval do najzahtevnejših proizvodnjih del.Po 4 letih sem dela sem napredoval v izmenskega kontrolorja vzmeti(3 leta) in kasneje do izmenske delovodje in poleg tega sem opravčljal še vzorčne vzmeti po katerih se je delalo serijsko. Sedaj pa iščem službo v kateri bom lahko čimprej diplomiral in opravljal delo,ki si ga želim in kar me veseli. Zelo dobro se znajdem v vodstveni funkcijah,tudi v konstrukterstvo(orodjarstvo,...) in sem se vedno pripravljen nadgrajevati tako osebno kot tudi strokovno in tudi se nadalje šolati.
Dodatna znanja: -Microsoft Office -Mictosoft Project -Acad -Pro Engineer(3D moduliranje) -Vodenje delavcev,skupin,timov,...
Področja dela: IT, Strojništvo

Želim več informacij o kandidatu

  • obvestila za podjetja o novih kadrih
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.