Z. P.

Stopnja izobrazbe: Univerzitetni (VII)
Naziv izobrazbe: magister znanosti farmacije
Lokacija dela: Po Sloveniji
Spol: moški
Izkušnje: NAJVIDNEJŠI DOSEŽKI Moj najvidnejši dosežek iz prvega obdobja dela v Leku je izdelava in vrednotenje preparata, ki krepi lastni imunski sistem Immunal, (ki se še danes zelo uspešno trži , tako v Sloveniji kot drugod po Evropi). V skoraj 18. letih dela na programu Milupa sem najprej sam, potem pa v sodelovanju s svojim timom pripeljal Milupo do več kot 70 % tržnega deleža v Sloveniji in prav tako Aptamil kot sinonim za mlečno formulo. Poleg tega imam tudi izkušnje z registracijo in razvrstitvijo 2 Milupinih proizvodov na pozitivno listo ( Prehrana za posebne zdravstvene namene in Pregomin kot zdravilo ). V letih 2003 do 2005 pa smo beležili izredno dobre rezultate prodaje na področju otroške prehrane v vseh državah za katere sem bil zadolžen kot izvršni direktor, še zlasti pa v Rusiji, kjer je bila konkurenca res ogromna. Pri svojem delu sem vzpostavil celo vrsto odličnih kontaktov in poznanstev na področju dela z veledrogerijami, bolnišničnimi lekarnami, lekarnami in maloprodajo ter pediatri, pediatričnimi sestrami in patronažnimi sestrami.
Dodatna znanja: DODATNA IZOBRAŽEVANJA: V vseh teh letih sem si pridobil veliko izkušenj s področja nabave , prodaje , marketinga in se poleg tega tudi ves čas aktivno dodatno izobraževal preko najrazličnejših seminarjev, naj naštejem le nekatere (Coaching, Poslovna pogajanja, Veščine poslovnega nastopanja, Profitabilnost podjetja, Ciljno vodenje, Vodenje prodaje,Poslovna Angleščina, računalniški tečaji ?).
Področja dela: Farmacija, Trženje produktov

Želim več informacij o kandidatu

  • obvestila za podjetja o novih kadrih
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.