M. Š.

Stopnja izobrazbe: Univerzitetni (VII)
Naziv izobrazbe: univ. dipl. nemcistka
Lokacija dela: Ljubljana-območje LPP
Spol: ženski
Izkušnje: prevajanje, poučevanje, inštruiranje, delo v administraciji, organizacijska dela, delo v pravni pisarni; delo v GOETHE-INSTITUTU ROTTERDAM na Nizozemskem, pomoč pri organizaciji kulturnih dogodkov, v knjižnici, pri izobraževanju (2010); delo na MINISTRSTVU ZA ZUNANJE ZADEVE, administrativna pomoč v Kadrovski službi; delo v avstrijski pravni pisarni WOLF THEISS, administracija, delo na recepciji, prevajanje; itd.
Dodatna znanja: odlično znanje nemškega in angleškega jezika, osnove nizozemščine, MS Office, Opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka (ZUP), Slepo desetprstno tipkanje, Vozniški izpit kategorije B; Odgovornost, resnost, zanesljivost, natančnost, dobre organizacijske sposobnosti, kreativnost.
Področja dela: Komerciala marketing

Želim več informacij o kandidatu

  • obvestila za podjetja o novih kadrih
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.