J. M.

Stopnja izobrazbe: Univerzitetni (VII)
Naziv izobrazbe: univerzitetni diplomirani inžiner geologije
Lokacija dela: Celje z okolico, Po Sloveniji, Velenje z okolico
Spol: moški
Izkušnje: Sodeloval sem s prof. dr. Šuštaršičem pri njegovih projektih kartiranja jam in udornic, z dr. Otoničarju iz ZRC Sazu (Inštitut za raziskovanje krasa) pa sva kartirala in vzorčila traso dolenjske avtoceste (odsek Hrastje - Lešnica) iz katerega sem tudi diplomiral. Poleg študijskih obveznosti sem ves čas opravljel tudi študentska dela () saj sem denar potreboval za vzdrževanje svoje že štiričlanske družine (hči je stara 3 leta, sin 1 mesec) iz tega lahko sklepate, da sem zelo delaven, organiziran in predan človek.
Dodatna znanja: 8 let sem se šolal iz angleškega jezika in 4 iz italijanskega. Obvladam tudi delo s programskimi orodji Microsoft office, excell in word ter Power Point, Adobe Illustrator in Surfer.
Področja dela: Gradbeništvo

Želim več informacij o kandidatu

  • obvestila za podjetja o novih kadrih
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.