T. E.

Stopnja izobrazbe: Srednja šola (V)
Naziv izobrazbe: kemijski tehnik
Lokacija dela: Domžale-Kamnik, Gorenjska, Ljubljana-območje LPP
Spol: ženski
Izkušnje: V sedanjem podjetju sem zaposlena na delovnem mestu Vodja lakirnice in pakiranja. Vodim, organiziram, spremljam, pripravljam navodila za delo. Poleg omenjenih del v podjetju opravljam še aktivnosti, ki so povezane z varovanjem okolja. Pripravljam letna poročila za ministrstva, spremljam zakonodajo s področja varovanja okolja in poskrbim, da delujemo v skladu s veljavnimi predpisi.
Dodatna znanja: Imam opravljen državni izpit o rokovanju z nevarnimi kemikalijami in v podjetju opravljam izobraževanje za zaposlene za delo z nevarnimi snovmi. Bila sem odgovorna urednica internega časopisa KRIM. Že vrsto let organiziram novoletno prireditev za otroke. Večkrat sem organizirala izlete za zaposlene. Sem kreativna, motivirana in polna novih idej. Že vrsto let se osebno in karierno razvijam. V oddelku skrbim za motiviranost in razvoj kadrov.
Področja dela: Farmacija

Želim več informacij o kandidatu

  • obvestila za podjetja o novih kadrih
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.