. P.

Stopnja izobrazbe: Visoka šola (VIb)
Naziv izobrazbe: inženir strojništva in diplomirani ekonomist
Lokacija dela: Dolenjska, Posavje, Zasavje
Spol: moški
Izkušnje: v Revozu d.d. od leta 1986 do 1994 opravljal dela konstrukterja, tehnologa, sodeloval pri projektih uvajanja kontrole kvalitete, notranje presoje, auditnih postopkov, preizkušanja vozil v okviru razvoja prenašanja znanj na proizvodnjo in promocijskih dogajanj s službo Prodaje, v projektih vzpostavitve novih proizvodnjih linij in posledično sprememb na delovnih mestih, stojnih instlacijah, transportnih poteh, v projektih osvajanja dela v okviru notranjih proizvajalcev, kakor zunanjih izvajalcev, na relaciji zahtevana dokumentacija, finomerilnica, kemijski laboratorij (slana kopel, preizkus trdnosti trdote, upogib...), preizkus na modelih in v proizvodnji, spremljanje kvalitete, zaključevanje teh. mape, sestankovanje z izvajalci in službo Nabave. V letih 1994 do danes, deloval v trgovski (prodaja ribiške opreme in lovske, vključo z orožjem in strelivom ter pirotehniko) zasebni družbi Mike d.o.o., kot prodajalec, odgovorna oseba, direktor ali kot pokurist. Poznam in obvladam dejansko vsa dela od registracije prodaje na drobno in debelo, nekdanjae uvozne in izvozne postopke, evidenčna dela po Zakonu o orožju, Zakonu o eksplozivih, kalkulacije, prevzemno dokumentacijo, razknjiževanje, prodaja in zakljčevnje le-te, tržanje, izvedb prikazov delovanja, sejemska prezentacijo, prirejnje tekmovanj tudi z mednarodno udeležbo, reševanj reklamacij, komunikacija in zagotavljanje uspsobljenosti z zunajimi deležniki kot Policijo, UE in MNZ.
Dodatna znanja: Certifikat odgovorne osebe za promet z eksplozivnimi snovmi, odgovorna oseba za delo - po zakonu o orožju, znanje angleškega jezika, srbo-hrvaškega, slabše italijanskega.
Področja dela: Delo doma-lasten posel, Strojništvo, Ban. rač. finance, Komerciala marketing, Trženje produktov

Želim več informacij o kandidatu

  • obvestila za podjetja o novih kadrih
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.